Samenwerkingen

Writing4Science werkt samen met verschillende organisaties en bedrijven:

 

The World of Food Ingredients:

The World of Food Ingredients is een gespecialiseerd internationaal tijdschrift voor drank en voedsel productontwikkelaars. Het richt zich op de technische uitdagingen van het combineren van ingrediënten in het product ontwikkelingsproces. De publicaties bevatten informatie over voedsel design trends, formulering en voeding vooruitgang plus al het laatste nieuws over zaken binnen de industrie.


Nutrition Insight:

NutritionInsight is de bron voor trends in functional foods en nutraceuticals. Met dagelijkse diepgaande analyses, nieuws en inzichten, nemen we je mee in de voedingsindustrie drivers op een dagelijkse basis. Belangrijke onderwerpen met de focus op onder meer wetenschappelijk onderzoek, wetgeving, gezondheidsclaims en voedingsingrediënt technologie.

 

 

 

Bodystore.nl:

Bodystore.nl bestaat uit een jong en creatief team van voedingsdeskundigen, gewichtsverlies consultants en fitness-experts die u graag helpen. We zijn er elke dag om u te helpen uw doel te bereiken, of het gewichtsverlies, spieropbouw of vitaliteit betreft. Wilt u specifieke informatie over een product uit ons assortiment, heeft u een vraag over de levering of wilt u persoonlijk advies over voeding? Neem dan gerust contact op.

 

 

 

NCOI:

NCOI is gebaseerd op het principe dat mensen met werkervaring het meest leren door daadwerkelijk te doen, dan reflecteren en terug te koppelen aan de geleerde kennis. Studenten zullen leren met een combinatie van nieuwe kennis, relevante vaardigheden en ontwikkeling van hun praktische werk. De docenten en trainers uit NCOI zijn hoog opgeleid, gespecialiseerd en actief op het gebied van het onderwijs.

 

 

 

NVVL:

De NVVL – Network for Food Experts – is een ontmoetingsplaats voor iedereen die werkzaam is in het voedingsveld met als doel onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring. Actuele thema’s worden aan de orde te gesteld die relevant zijn voor zowel het bedrijfsleven als de overheid, onderzoeksinstellingen en opleidingen.