Home

 

Toegankelijke teksten over wetenschap & technologie

 

 

Writing4Science helpt met begrijpelijke teksten en artikelen over uw product, diensten of onderzoek, zodat u meer klanten en een breder publiek kunt bereiken.

Goed leesbare en toegankelijke artikelen over wetenschap en technologie, op maat van uw doelgroep.

Informatie over de verschillende trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid.

Bent u op zoek naar een copywriter, journalist of redacteur? Neem contact met ons om te zien wat Writing4Science voor u kan betekenen.

 

 

Over Writing4Science

Eigenaar, journalist, wetenschapper en tekstschrijver Maartje Geraedts is gespecialiseerd in interviews en portretten voor websites of andere media. Zodat uw ideale klant u gemakkelijker kan vinden en een beter begrip heeft van uw product of dienst.

“Ik denk dat het belangrijk is om mensen te verbinden door het creëren van een beter inzicht in de wetenschappelijke wereld met scherpe, heldere teksten. Ik richt me vooral op de wetenschap en technologie met betrekking tot voedsel en voeding, omdat ik denk dat dit een belangrijk gebied omdat het zo ongelooflijk veelzijdig en boeiend is, maar ook omdat dit is mijn vakgebied is.”

Nieuwste van de Blog

  • Ben jij een muggenmagneet?
    Ben jij een muggenmagneet?
    Het is weer de tijd van het jaar dat je 's avonds lekker buiten kunt zitten of nog lekker een rondje kunt lopen. Alleen die vervelende muggen die blijven prikken en om je heen blijven hangen. Waarom hebben sommige mensen nu mee
  • Kunstmatige Zoetstoffen: Vriend of Vijand?
    Kunstmatige Zoetstoffen: Vriend of Vijand?
    De discussie of kunstmatige zoetstoffen een rol spelen bij de ontwikkeling van overgewicht en diabetes blijft verder gaan. Sinds de ontdekking en introductie van deze stoffen wordt er veel gespeculeerd over hun rol in de gezond