Home

 

Toegankelijke teksten over wetenschap & technologie

 

 

Writing4Science helpt met begrijpelijke teksten en artikelen over uw product, diensten of onderzoek, zodat u meer klanten en een breder publiek kunt bereiken.

Goed leesbare en toegankelijke artikelen over wetenschap en technologie, op maat van uw doelgroep.

Informatie over de verschillende trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid.

Bent u op zoek naar een copywriter, journalist of redacteur? Neem contact met ons om te zien wat Writing4Science voor u kan betekenen.

 

 

Over Writing4Science

Eigenaar, journalist, wetenschapper en tekstschrijver Maartje Geraedts is gespecialiseerd in interviews en portretten voor websites of andere media. Zodat uw ideale klant u gemakkelijker kan vinden en een beter begrip heeft van uw product of dienst.

“Ik denk dat het belangrijk is om mensen te verbinden door het creëren van een beter inzicht in de wetenschappelijke wereld met scherpe, heldere teksten. Ik richt me vooral op de wetenschap en technologie met betrekking tot voedsel en voeding, omdat ik denk dat dit een belangrijk gebied omdat het zo ongelooflijk veelzijdig en boeiend is, maar ook omdat dit is mijn vakgebied is.”

Nieuwste van de Blog

  • DSM breidt R & D-mogelijkheden voor voedingsapplicaties uit met het biotechnologiecentrum
    DSM breidt R & D-mogelijkheden voor voedingsapplicaties uit met het biotechnologiecentrum
    DSM heeft op haar locatie in Delft, een nieuwe biotechnologie faciliteit geopend, die haar onderzoeks- en ontwikkelmogelijkheden in fermentatie en biotechnologie voor voedseltoepassingen zal uitbreiden. DSM en Evonik's alternatieve bron voor Omega 3 vetzuren uit natuurlijke algen
    DSM en Evonik's alternatieve bron voor Omega 3 vetzuren uit natuurlijke algen
    Net zoals mensen hebben dieren ook hun dagelijkse inname nodig van essentiële meervoudig lange keten onverzadigde vetzuren in hun dieet om een gezonde groei te waarborgen. Tot nu toe zijn deze vetzuren in de aquacultuur voeding en huisdier voe